Sailon båtuthyrning

Välkommen till Sailon Båtuthyrning och Event

Sailon på Karlslunds marinaI våra hamnar runt om i Sverige ligger idag tusentals båtar för ankar större delen av sommaren. Det flesta av dessa båtar är kärleksfullt vårdade av sina ägare men tyvärr så hinner de flesta inte vara ute mer än några få veckor per sommar. Det blir oftast ganska dyra veckor om man slår ut kostnaden för att hålla båten på antalet dagar man är ute på sjön. Få tänker tanken att hyra ut – det är mycket att tänka på med försäkringar, avtal, checklistor m m. Det blir helt enkelt för jobbigt att ta tag i. Sen är man ju rädd om sin ögonsten – eller hur?

Samtidigt finns det massor med sjövana, navigationskunniga och trevliga människor som inte har tid att ta hand om en egen båt men väldigt gärna vill hyra och komma ut på sjön en vecka eller två med någon annans ögonsten.

Vi som startat Sailon Event AB är alla hängivna båtmänniskor som vill att fler ska kunna ta sig ut på sjön under den korta säsong vi har här i norden. Vi vill att dessa båtar som ligger för ankar ska kunna ge båtägaren lite hjälp med kostnaderna, genom att hyra ut sin båt. Samtidigt ska alla sjösugna kunna bli hyresgäster och ha möjlighet att ta sig ut på sjön utan att behöva tänka på allt praktiskt som det innebär att äga en båt.

Varför ska jag hyra båt via Sailon Event?

Vi har egna erfarenheter både av att hyra och hyra ut. Denna kunskap har vi använt för att göra olika checklistor till dig för att slippa missförstånd. Vårt mål är att bli bäst på marknaden med att skapa en nöjd kund – leverantör relation. Vi vill helt enkelt ge det lilla extra vid varje möte mellan oss, båtägare och hyresgäst. Vi hoppas att även våra båtägare och gäster vill göra det.

Hur gör vi detta?

  • Både båtägare och hyresgäst har möjlighet att utvärdera och ge omdöme efter uthyrningen. Dessa publiceras (och återkopplas om det är något som gått tokigt).
  • Som båtägare blir du först medlem och därefter registrera du din båt. Du kan därefter gå in och ändra både profil och båtfakta. Allt sker givetvis online.
  • Som hyresgäst kan du även bli medlem för att få tillgång till nyhetsbrev och unikt material som vi succesivt kommer att lägga in på siten.
  • Vi hjälper till med allt praktiskt såsom korrekta kontrakt, allmänna villkor, checklistor för överlämning och mottagning av båten, rådgivning angående försäkring vid uthyrning.
  • Vi använder säkra betalningssätt och kan hantera deposition av självrisk om du så önskar.
  • Vi håller på att fylla denna site med massor av bra länkar och tips för att göra din tur på sjön både rolig och säker.
  • Vi vill helt enkelt göra det lilla extra för att göra dig nöjd och ge dig personlig service.
  • Vi har vår bas på Karlslunds Marina i Stockholms skärgård.

Ha det underbart på sjön – Sailon Event