Om Sailon Event

Att vara på sjön är en fantastisk  naturupplevelse,  strålande sol,  dis, regn, stiltje, stilla bris eller kuling. Varje gång är unik och oftast magisk på sitt sätt. Varje solnedgång har sitt färgspel och varje ö och kobbe sin skönhet och karaktär. Det finns alltid något nytt och unikt att upptäcka.

Vi som har båt har en otroligt förmån att ha tillgång till allt detta, vi har alltid sjöutsikt var vi än är när vi är på sjön  – kan det vara bättre?

Vår önskan är att fler ska ha möjlighet att ta del av allt det här fina – även om man inte har egen båt, därför startade vi Sailon Event. Förutom att vi är båtentusiaster har vi även bakgrund inom båtuthyrning, utbildning, IT, support och kvalitetssäkring. Dessa kunskaper har vi tagit med oss när vi har byggt upp vårt företag. När vi själva köper tjänster vill vi ha kvalité. Vi tror att även du vi ha det. Därför vill vi alltid ge det lilla extra till dig som ger oss förtroendet och vill använda våra tjänster. Vår vision är att vara bäst på marknaden och med att hjälp av båtägare och skeppare erbjuda trygg båtuthyrning och event.

Vi erbjuder även olika typer events på segelbåt där vi själva är skeppare eller en extern som vi har stort förtroende för, allt från inspirationsdag på sjön till teambuilding. Berätta vad du vill uppleva och vi ger dig en offert.

Vi kan inte lova sol varje dag men förhoppningsvis en härlig upplevelse tillsammans med vänner och familj att minnas och längta tillbaka till när det är kallt och vinter.

Om det är något du undrar över, har synpunkter på eller behöver hjälp med – hör gärna av dig.

Varmt välkommen till Sailon Event

Janne