Hyra båt i Sverige

Här kan du söka och hyra segelbåt eller motorbåt i Stockholms skärgård, Gryts skärgård, Västkusten och övriga Sverige.

Fördelar med att hyra båt

Att hyra båt är en rolig, flexibel och bekymmersfri lösning som ger många möjligheter. Du kan exempelvis välja olika utgångshamnar om du vill se flera delar av vår kust och skärgård. Det är även ett suveränt sätt att testa olika båttyper eller om familjen gillar att vara på sjön före ett blivande köp av egen båt. Hos oss kan du hyra segelbåt och motorbåt i all storlekar, allt från nästan nya till lite äldre båtar i gott skick.

Så här söker du på båt att hyra, sök tillgänglig båt,  kartsök, eller i lista,

Hitta tillgänglig båt  – här ser du vilka båtar som är tillgänglig vilka veckor  kombinerat med länk till båtfakta och pris.

Du kanske vet exakt vilken båt du vill ha och i vilket område den ska ha sin hemmahamn, i så fall använd kartsök, där kan du utifrån området se vad vi har att erbjuda.

Det tredje alternativet är att söka på traditionellt vis från lista i bokstavsordning.

Sök tillgänglig båtVisa alla båtar 

Hyra båt


Intresseförfrågan
För dig som inte hittat din drömbåt
och vill att vi aktivt letar efter den
båt du vill hyra

Om att hyra båt

Du kanske inte har den tid som krävs att äga en båt, men vill ändå väldigt gärna komma ut på sjön en vecka eller två. Här finns en härligt utbud av båtar i alla storlekar och plånböcker

Men för att det ska bli precis så underbart som du hoppas och tror är det viktigt att väldigt tydligt klargöra både vad båtägaren och du som hyresgäst har för förväntningar och krav. Missar man detta kan det uppstå missförstånd.

Det är just därför som Sailon Event finns. Vi gör vårt yttersta för att alla frågetecken ska rätas ut och alla involverade ska känna sig trygga och uppleva att det är ett vinn vinn förhållande

Så här går det till att hyra båt via sailon.se

Läs mer under frågor&svar. Om du undrar över något är du alltid välkommen att höra av dig till oss på Sailon Event.

Välkommen till Sailon Event – för dig som vill ha det lilla extra