Hyr segelbåt i Medelhavet

Att  hyra segelbåt i Medelhavet är solsäkert och betydligt varmare i både luft och vattnet än i Sverige. Vi erbjuder ett urval segelbåtar i Kroatien och Grekland till väldigt konkurrenskraftiga priser.  Via våra samarbetspartners har vi tillgång till båtar med egna marinor, vilket gör att vi garanterar lång erfarenhet och hög kvalitet på både båtar och servicepersonal.

Priser

Priserna variera  på när du hyr och presenteras på varje båt. Alla är givetvis väl underhållna och i bra skick, bara att välja det du vill ha. I alla hamnar finns service att tillgå på plats dygnet runt alla dagar i veckan.

Vilka förkunskaper krävs för att få hyra

För att få hyra båt krävs minst förarintyg/kustskeppare och VHF certifikat. Erfarenhet och utbildning ska specificeras när du gör en bokningsförfrågan. Om du inte har det förkunskaper som krävs, finns det möjlighet att hyra med skeppare.

Bokning av båt samt betalning?

Gör en en bokningsförfrågan på någon av de båtar som visas i vyn för respektive land,  vi kontaktar då vår samarbetspartner och säkerställer att din båt är ledig. Vid positivt svar ska  50% av båthyran betalas i depositionen inom sju dagar från bokningstillfället för att båten ska bli definitivbokad. Slutlig betalning sker 4 veckor före avresa.

Deposition av självrisk på plats

Med undantag av bemannade charter med skeppare, ska deposition lämnas,  i form av reservation på kreditkort  eller kontant på plats i samband med ombordstigning. Depositionen varierar med båtstorlek och finns specificerat för varje båt.

Försäkringar

Alla båtar är fullt försäkrade mot skador på skrov och utrustning samt för skadeståndsansvar. Som komplement rekommenderas att ha en reseförsäkring som täcker eventuella personskador eller skador på dina personliga tillhörigheter, det som trillar över bord (ex mobiltelefoner) brukar inte simma så bra.

Vad du bör ta med dig?

Du behöver ha med dig är kläder och personliga saker såsom bomullsbyxor, shorts, massor av t-shirts, badkläder, däckskor, ev festkläder, stora badlakan, musik, kortlek, solglasögon, solhatt, solkräm och after Sun. I början och slutet av säsongen kan det behövas även varma kläder och regnkläder. Packa kläderna i mjuka väskor som är lätta att stuva undan.

Boka flyg och transfer till båten

Boka flyg här. Transfer till och från flygplatsen finns för vissa orter och beställs till fastpris i samband bokning av båten. Kontakta oss för mer information.

Vill du veta mer se frågor & svar

Skicka oss en intresseförfrågan så söker vi reda på din drömbåt.
Intresseförfrågan

Varmt välkommen till Sailon Båtuthyrning – för dig som vill ha det lilla extra!