Hur vi hanterar personuppgifter på Sailon Event.

Varför lagrar vi dina personuppgifter?

Du som har en båt upplagd hos oss för uthyrning har också en inloggningsprofil. När du registrerar dig som medlem så godkänner du vår hantering av dina personuppgifter enligt de europeiska reglerna som infördes 2018-05-25.

För dig som hyr båt via Sailon så lagrar vi personuppgifter från att vi har mottagit en förfrågan till att uthyrningen är klar. Därefter raderas dina personuppgifter. Om inte uthyrningen genomförs av någon anledning raderas dina personuppgifter i samband med att uthyrningen avbryts.

Vilka personuppgifter lagrar vi?

För de som har en båt upplagd för uthyrning lagrar vi namn, adress, telefonnummer och mailadress. Vi knyter också din båt till din inloggningsprofil för att kunna nå dig vid hyresförfrågningar på båten.

För de som hyr en båt lagrar vi namn, adress, telefonnummer och mailadress.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

För de som hyr ut båt raderas dina personuppgifter när det begärs av dig eller då du inte längre har någon båt registrerad för uthyrning.

För de som hyr båt raderas dina personuppgifter när det begärs av dig eller då uthyrning är klar.

Hur gör du som har en båt för uthyrning för att få dina uppgifter raderade?

När du inte länge har någon båt hos oss för uthyrning plockar vi bort din profil och personuppgifter.

Om du vill få dina personuppgifter raderade av annan anledning skickar du bara ett mail till info@sailon.semed begäran att vi ska radara dina personuppgifter. Det brukar då ske inom ett par dagar och du får en bekräftelse på mail. Dataskyddsombud på Sailon är Jan Sköld som nås på ovanstående mailadress.