Sailon Båtuthyrning och Event – hyr båt

Hyr båt i Kroatien till våren 2018. Prislista för 2018 är upplagt med bl a fantastiska bra vårpriser fram till 26 maj.

Vi är måna om våra båtägare och hyresgästers säkerhet. Besök vår webshop och beställ förbandsväska för båt, brandsläckare för båt, MOB rescue line mm.

Planera din seglats i hela världen genom att visa Navionics sjökort direkt på din skärm. Du hittar det under fliken Inspiration och fakta eller via snabblänk på denna sidan

Har du redan börjat fundera på vad du ska ge dina nära och kära i julklapp? Vi lovar att en sjölivskurs eller seglarkurs blir uppskattad.
Våra kurser presenteras även på kurser.se

Nyinkommet i Sverige

Chartersegling och event till sjöss.

Vill du ha en seglingsupplevelse utöver det vanliga? Vi erbjuder unika seglingar till havs eller i skärgård med en fantastisk fin Farr 60 Pilot House Salone med skrovnummer 3. Fartyget kan hyras med skeppare och full service ombord eller som bareboat där en navigatör/deckhand följer med under seglatsen. Läs mer här

Vi kan också erbjuda segling med Lagoon 380 katamaran. Upplev Stockholms skärgård ombord på en 12×6,5 m stor katamaran med alla bekvämligheter som ni behöver. Hyr Twice as Nice en dag eller mer för ett företagsevent eller privat segling med familj och vänner med allt inkluderat eller enligt överenskommelse.

Nytt i i Adriatiska havet och Medelhavet 1363193569_Croatian-Flag 1363193487_Greece-Flag

Vill du hyra segelbåt i Medelhavet? Vi erbjuder segelbåtar på Samos och Kos i Grekland och från Split i Kroatien, till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer här

Hyr ut din båt!

Att hyra ut båten blir ett allt vanligare sätt att finansiera sin nyinköpta båt. Vi hjälper dig att hyra ut din segelbåt och motorbåt. Det finns många som inte vill eller av olika anledningar har möjlighet att köpa en egen båt och därför vill hyra en båt. Vi har efterfrågan runt hela vår kust och det är helt gratis att annonsera på sailon.se.

Läs mer här

Seglingskurser

Vi genomför seglingskurser där du får möjlighet att lära dig segling och hantera en segelbåt från grunden och om du vill fortsätta till mer avancerade manövrar samt segling med spinnaker. Klicka på länken kurser till höger för mer information.

Snabblänkar

Alla båtar i Sverige
Sök ledig båt i Sverige
Sök ledig båt i Medelhavet
Kurser
Event
Sjökort direkt på skärmen

Webshop

Logga in

Lyssna på vår låt

Sailon

Ris och Ros

För att vi ska bli ännu bättre vill vi gärna ha dina synpunkter på vår sajt.

Tyck till här!

Följ oss på facebook

facebook

Väder Stockholm